Bedrijfsprofiel

Aangenaam, wij zijn ODV Rubber en Kunststoffen

Onze medewerkers ODV, rubber en kunststofbewerking biedt standaard- en maatwerkoplossingen voor rubber, kunststoffen, afdichtingen en pakkingmateriaal. Wij denken graag met u mee en bieden voor iedere toepassing een oplossing! Wij beschikken over een ruime voorraad verschillende soorten rubber afdichtingen en Quadrant kunststoffen. Veel profielen en afdichtingen, rubber en kunststof plaatmateriaal en rolmateriaal leveren wij direct uit voorraad. Complexe technische- en/of afdichtingsproblemen lossen wij in korte tijd voor u op! Kijk eens bij ons binnen via de google-tour.

Rubberverwerking en kunststofverwerking

ODV biedt standaard en maatwerk rubber afdichtingen, celrubber, pakkingmateriaal, polyurethaan en Regupol rubber. Met onze innovatieve kunststoftechniek bieden wij standaard en maatwerk kunststof producten van onder andere Ertacetal-C(POM), Ertalon, acrylaat kunstglas en hardglas.

Maatwerkoplossingen en hoog serviceniveau

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijk contact, advies en maatwerkoplossingen zijn onze kracht. Binnen korte tijd kunnen wij voor uw specifieke toepassing een oplossing in iedere hoeveelheid leveren. Standaardbestellingen worden door ons altijd beoordeeld op toepassingsgebied. Wij zijn meedenkend partner en komen zo nodig met een alternatief of maatwerkoplossing. ODV is actief in verschillende branches. Wij voeren diverse maatwerkopdrachten uit voor opdrachtgevers in branches zoals food, offshore, technische constructiebedrijven, machinefabriek, bouw, transport- en logistiek en agrarisch.Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij leveren kwaliteitsproducten en zijn ISO 9001, 14001 en VCA gecertificeerd. U kunt er bij ODV op vertrouwen dat al onze producten continu aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van geldende wet- en regelgeving voldoen.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en hebben MVO / CO2 bewust handelen ingebed in onze bedrijfsvoering. Voor de foodbranche werken wij met FDA approved materiaal en materiaal dat voldoet aan de wettelijke verplichtingen van de Warenwet en de Europese Verordening EC 1935/2004.

Dealerships en aangesloten bij DPRA

ODV is officieel dealer van Mitsubishi chemical advanced materials voornamelijk kunststoffen en Regupol Rubber en is aangesloten bij de brancheorganisatie voor Nederlandse technische handelsbedrijven in rubber- en kunststofproducten DPRA, Dutch Plastic and Rubber Association

Unieke online omgeving Mijn ODV

ODV biedt haar klanten een online omgeving Mijn ODV. Hier kunt u met een eigen account eenvoudig online bestellingen plaatsen, facturen bekijken en de status van bestellingen volgen. Onze eigen bezorgservice staat garant voor snelle levering.

ODV, rubber- en kunststofbewerking, voor iedere toepassing een oplossing!